Algemene Disclaimer over Supplementen en Gezondheidsadvies

De inhoud die we verstrekken op deze website is uitsluitend bedoeld ter informatie en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Hoewel we ons inspannen om ervoor te zorgen dat de informatie die we verstrekken accuraat en up-to-date is, is het belangrijk om te onthouden dat onderzoeken en medische informatie voortdurend evolueren.

Bij het overwegen van het gebruik van voedingssupplementen is het essentieel om altijd eerst te overleggen met een gekwalificeerde zorgverlener. Dit is vooral belangrijk als u zwanger bent, borstvoeding geeft, bestaande gezondheidsproblemen heeft, of als u reeds op voorgeschreven medicatie bent.

Supplementen mogen nooit worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet of een gezonde levensstijl. Neem geen beslissingen over uw gezondheid of medische behandeling op basis van online informatie alleen.

Onthoud dat de veiligheid van supplementen niet altijd grondig is getest, en dat supplementen kunnen interageren met medicijnen of andere supplementen die u mogelijk al inneemt. Mogelijke bijwerkingen en interacties moeten altijd worden overwogen.

Elk gezondheidsadvies dat u op internet vindt, inclusief op deze website, moet worden besproken met een medische professional voordat u actie onderneemt. Vertrouw niet blindelings op online bronnen voor gezondheidsadvies.